Piece Piekarnicze
komorowe cyklotermiczneelektryczne, gazowe, olejowe
<p>
Wykończenia odpowiadaj±ce najwyższym standardom.<br /> Funkcjonalne i nowoczesne rozwi±zania technologiczne.<br /> Solidna budowa.<br /> Niezawodna konstrukcja zapewniaj±ca długowiecznoć¶ pieca.<br /> Prosta i łatwa obsługa pieca.<br /> Piece posiadaj± certyfikat CE i spełniaj± wymogi UE.</p> <p>Piec cyklotermiczny zapewnia najwyższej jako¶ci rezultaty pieczenia dla wszystkich rodzajów pieczywa, <br /> co daje każdemu piekarzowi możliwo¶ci zaoferowania swoim klientom szerokiego wyboru produktów bez konieczno¶ci inwestowania w dodatkowy sprzęt. Dzięki wyj±tkowo wysokiej jako¶ci otrzymywanych produktów, małemu zużyciu energii, szybkiemu montażowi i prostej obsłudze piec cyklotermiczny jest bardzo ekonomiczny.<br /> <strong><br /> Charakterystyka:</strong></p> <ul> <li>wyposażony w urz±dzenie do oszczędno¶ci paliwa, które w poł±czeniu z blachami o dużej grubo¶cii stosown± izolacj±, z prasowanej wełny mineralnej pozwalaj± zmniejszyć zużycie energii nawet o 30% w porównaniu <br /> do innych pieców o tej powierzchni wypiekowej</li> <li>dostępny w różnych wersjach 4, 5 i 6 komorowych od 4 do 22,5 m<sup>2</sup></li> <li>z ognioodporn± podstaw± o grubo¶ci 20 mm</li> <li>posiada regulację dopływu i odpływu pary niezależne dla każdej komory. Zapewnia to możliwo¶ć wykorzystania dużej i częstej ilo¶ci pary</li> <li>równomierny wypiek dzięki jako¶ci pieca oraz licznym elementom regulacji</li> <li>elektroniczne czujniki kontrolne z mikroprocesorem pozwalaj± na płynn± regulację temperatury wypieku <br /> oraz informacje o czasie wypieku</li> <li>funkcja podziału temperatury wypieku (modele MTC) co pozwala na równoczesny wypiek różnego rodzaju pieczywa. Jest to opcja możliwa na życzenie klienta</li> <li>przód pieca, czę¶ci wewnętrzne oraz system parowy wykonane ze stali nierdzewnej, co ułatwia codzienn± obsługę i zapewnia długotrwało¶ć pieca</li> <li>komora spalania wykonana z materiałów ognioodpornych</li> <li>możliwo¶ć zastosowania drzwi ze szkła ognioodpornego lub ze stali nierdzewnej</li> <li>aparaty wsadowe dostosowane do wymiaru komór wypiekowych</li> <li> <div align="left">możliwo¶ć automatycznego załadunku komór wypiekowych za pomoc± aparatów wsadowych <br /> oraz urz±dzeń załadowczo-wyładowczych półautomatycznych i automatycznych<br /> <br /> Piece mog± być ogrzewane gazem ziemnym, gazem płynnym, olejem opałowym lub pr±dem.</div> </li> </ul> |